Verreet Elektriciteit logo
Verreet Elektriciteit

Algemene Elektriciteitswerken

Verreet-Elek voert alle algemene elektriciteitswerken uit voor zowel particuliere als professionele klanten. Van een volledige installatie van de elektriciteit bij nieuwbouw of verbouwing, over gedeeltelijke renovatie tot kleine herstellingen en onderhoud. Ook voor dringende pechverhelping bij pannes en defecten staan wij voor u klaar.

Algemene Elektriciteitswerken - Verreet Elektriciteit

In een eerste overleg bepalen we de omvang en inhoud van de uit te voeren werken. We bespreken ook de opties in materialen en plaatsingen. Op basis van de voorkeuren en vereisten die u ons hebt meegedeeld, tekenen we alle nodige elektrische schema’s.

Vervolgens gaan wij aan de slag. De volledige bekabeling van een ruwbouw, updaten van leidingen of zekeringenkasten, uitslijpen en -kappen van sleuven voor leidingen, installatie van binnenverlichting, buitenverlichting, extra schakelaars, voedingen,…

Tenslotte zorgen wij voor een keurige afwerking. Wij zorgen er steeds voor dat alle toestellen, leidingen en schakelaars stijlvol worden ingewerkt in het interieur en laten de werkplek netjes achter.

Wij leveren een complete service, van ontwerp tot afwerking. Wij werken steeds strikt volgens het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) en kunnen u de nodige goedkeuringsattesten afleveren.

Verreet-Elek voert elektriciteitswerken uit met energie.
Contacteer Verreet-Elek voor meer informatie of een gratis, vrijblijvende offerte.